|

Software Refresh Pro 4.0 nyní zdarma

ProGrade Digital nyní nabízí Refresh Pro jako bezplatný software. Refresh Pro je revoluční produkt na trhu vyměnitelných úložišť. Tento program řeší několik problémů s pamětí flash, které nikdo neřešil.

Paměť karet se časem zpomaluje

První problém, který Refresh Pro řeší, je, že flash paměť se časem zpomaluje. Refresh Pro čistí kartu, aby se vrátila do továrního nastavení. Tato funkce je obvykle dostupná u pevných disků a některých formátů vyměnitelných úložišť, ale společnost ProGrade Digital vytvořila možnost aktivovat tuto funkci na všech paměťových kartách ProGrade Digital. Tato funkce se nazývá: Sanitize.

Opotřebovávání karet

Druhý problém, který Refresh Pro řeší, je ten, že paměť flash se časem opotřebovává a Refresh Pro může kontrolovat dlouhodobý stav paměťových karet ProGrade Digital, aby uživatel mohl před důležitým focením zjistit, kolik užitečného života na kartě zbývá.

Aktualizace firmware

A konečně Refresh Pro umožňuje aktualizovat firmware na paměťové kartě ProGrade Digital. Většina lidí zná aktualizaci firmwaru svého fotoaparátu a dokonce i objektivu. Mnoho lidí si neuvědomuje, že když jsou na trh uvedeny nové fotoaparáty nebo když jsou do stávajících fotoaparátů přidány nové kodeky, je třeba aktualizovat firmware paměťových karet, aby se optimalizovala paměť pro tyto nové funkce, aby byla zajištěna 100% kompatibilita.

Stahovat Refresh Pro můžete na webu ProGradeDigital.com.

Program vyžaduje paměťovou kartu ProGrade Digital s logem „R“ na štítku, čtečku ProGrade Digital s logem „R“ na krabici.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *